Νoodles με τρίχρωμες πιπεριές, κόλιανδρο και καλαμαράκια Flokos
Χρόνος
25'
Μερίδες
4
Δυσκολία
Εύκολο
Υλικά
- 1 συσκευασία Καλαμάρι Καλιφόρνιας Flokos
- 1τεμ κόκκινη πιπεριά
- 1τεμ πράσινη πιπεριά
- 1τεμ κίτρινη πιπεριά
- 100γρ σησαμέλαιο
- 100γρ κρεμμυδάκι φρέσκο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 50γρ σάλτσα σόγιας
- 100γρ κάσιους
- 100γρ ραπανάκια ψιλοκομμένα
- 50γρ κόλιανδρος ψιλοκομμένος
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη συσκευασία, ξεπλένουμε τα καλαμαράκια σε τρεχούμενο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Αφαιρούμε το κεντρικό διάφανο κόκαλο.
Πλένουμε τις πιπεριές. Τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το σησαμέλαιο και τις πιπεριές και τις αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τις πιπεριές, αλατίζουμε και αφήνουμε μέχρι το κρεμμύδι να γίνει μαλακό και γλυκό.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πιάνουμε τα noodles με μια λαβίδα και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τα κάσιους, τα ραπανάκια, τον κόλιανδρο και τα καλαμαράκια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα.