Ανοίγουμε τη συσκευασία, ξεπλένουμε τα καλαμαράκια σε τρεχούμενο νερό, τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά και αφαιρούμε το κεντρικό διάφανο κόκαλο.
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αγγουράκι, το κρεμμύδι, τα καλαμαράκια, ξύδι, αλάτι και μαρινάρουμε για μισή ώρα.
Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ούζο, αλάτι, πιπέρι. Προσθέτουμε τις πίτες σε κομμάτια, τις ντομάτες, το μίγμα με τα καλαμαράκια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.